Leroy en DeWitten “Gelukkig zijn”

De nieuwe single van Leroy en DeWitten heet “Gelukkig zijn”. Het gaat over vallen en weer opstaan.

Steeds vaker komen de singles van LeRoy en DeWitten voorbij op Nederlandstalige radio en tv stations. Ze onderscheiden zich met hun aparte, oorspronkelijke composities in het popgenre van de hand van schrijver/gitarist Jan de Wit met het unieke stemgeluid van leadzanger LeRoy Aarts en multi-instrumentalist Dirkjan de Wit.

Naast hun succesvolle optredens in het land creëerden zij intussen hun 10e single getiteld ‘Gelukkig Zijn’. Een tekst die handelt over vallen en opstaan, na tegenslag er met behulp van vrienden bovenop komen. Dingen waar we niet zo een-twee-drie bij stilstaan.
Het nummer dat op alle bekende platforms te zien en te horen zal zijn, werd door de heren zelf geproduceerd samen met George Konings van de Sound Vision Studio te Arnhem, aangevuld met een treffende videoclip van Vincent Bodt van Go Steady.

 

 

RTV promotie Nel van Olm tel. 0622949762 e-mail: aolm@telfort.nl
management www.thewhitelabel.tv
www.leroyendewitten.nl
https://www.facebook.com/LeroyEnDeWitten