JEFFREY KUIPERS KOMT MET NIEUWE SMART-SOUL SINGLE

Met ‘Alsof ik niets weet’ geeft de zanger een indrukwekkend kijkje in zijn ziel.

De Drentse zanger Jeffrey Kuipers brengt op 1 mei de single ‘Alsof ik niets weet’ uit. Een intense mid-tempo ballad over verraad, wantrouwen en zelfreflectie. Het nummer is geschreven door Jeroen Russchen en Robert Vredeveld. De single is geproduceerd in de studio van Russchen in Stadskanaal. ‘Ik hoorde dit nummer en was meteen verkocht. Ik heb geprobeerd om zo echt mogelijk te zingen in plaats van zo mooi mogelijk.’

De videoclip, een productie van MediaHunks, laat duidelijk zien dat Kuipers zich heeft omringd met een team van young creatives. De clip verschijnt 1 mei om 18 uur online op het YouTube kanaal van Jeffrey Kuipers.

De single ‘Wat je zegt’ die Jeffrey Kuipers in 2017 uitbracht leverde hem een nominatie voor de BUMA NL awards op in de categorie Meest succesvolle single – Hollands. Tevens werd hij gevraagd om op te treden op Dutch Valley en stond hij in de Ziggo Dome in het voorprogramma van Tino Martin.