“Je liegt en bedriegt” van Johan de Gelder

De 35 jarige zanger Johan de Gelder uit Duiven in Gelderland komt met zijn debuut single “Je liegt en bedriegt”. Hij heeft wel eerder liedjes opgenomen maar eigenlijk nooit officieel uitgebracht als single, dus kunnen we gerust spreken over een debuutsingle.

Hij won in 2015 een talentenjacht en sindsdien is hij besmet met muziekvirus. Toch duurde het dus tot 2019 voordat hij echt met een eigen single komt die hij landelijk onder de aandacht wil brengen.

De in Rotterdam geboren zanger heeft het nummer opgenomen bij de Melody Music Sound van Frank van Etten in Apeldoorn die ook de muziek heeft gemaakt. De tekst heeft Johan samen met zijn verloofde Joyce en Frank geschreven. Met een mooi stemgeluid en een mooie muzieklijn hoopt deze ondernemer, want in het dagelijks leven is hij eigenaar van een goed lopend bedrijf, toch zijn weg te vinden in het artiestenwereldje. Deze competenties heeft hij zeker, dus is het nu hopen op de gunfactor om verder te groeien in het muziekwereldje. Johan de Gelder wordt natuurlijk ondersteunt door zijn verloofde en zijn 3 mooie dochtertjes die natuurlijk mega trots op hem zijn. Naast keiharde zakenman dus ook een hele goeie zanger. Om nog even terug te komen op zijn stemgeluid, dat is een mix tussen Bouke en Tino Martin, een warme klank en loep zuiver. Dus gaat “Je liegt en bedriegt” zeker een grote kans maken om op vele zender gehoord te worden.