Ina Walda geeft zichzelf bloot

In 2018 wist de uit Drenthe afkomstige zangeres Ina Walda al de aandacht op zich te vestigen met het nummer Oh Kerel. Stevige Airplay bij vele radiostations kreeg ze met deze single.

Het was dan ook een kwestie van tijd dat ze met een nieuwe single zou komen en die heeft onlangs het daglicht gezien. Wederom een nummer met een knipoog… alhoewel…. Met de single “Zo ben ik” laat Ina Walda de wereld horen hoe ze echt in elkaar zit. Ze schaamt zich niet voor haar tekortkomingen en heeft dat muzikaal op cd vastgelegd. Met “Zo ben ik” zal ze wederom meerdere nieuwe fans aan haar laten verbinden en ze zal zeker dit jaar nog vaker ons muzikaal verblijden. “Zo ben ik” is beschikbaar als cd – download – via de streamingsites en natuurlijk als verzoekplaat aan te vragen via je favoriete radiozender(s)