Hessel en Ineke verrassen met nieuwe sound en lanceren “Als ik je zie”

Hessel en Ineke een Nederlandstalig en Engelstalig zang duo welke sinds maart 2018 liedjes uitbrengen en optredens verzorgen zowel avond vullend en of voor een half uur. Waar vinden we nog de muzikale gezelligheid van weleer? Maar dan wel retro en niet te oubollig! Het dansen met elkaar, het meezingen met al die mooie liedjes die dreigen te verdwijnen.

Met die insteek is ook hun nieuwe single “Als ik je zie” ontstaan. Het duo uit Sneek laat weten dat ze voor een oriënterend gesprek afgereisd waren naar Valthermond waar de studio Martin Sterken gevestigd is. Al pratend en spelend werd ter plekke het hele liedje in elkaar getimmerd. Het resultaat is volks vrolijk nummer met een vleugje nostalgie dat mensen gelijk in de juiste gezellige stemming brengt.

Hessel en Ineke zijn van mening dat die sfeer van vroeger nooit verloren mag gaan. ‘Dat ondervinden we ook tijdens onze optredens. Wij zingen alles live en brengen tal van oude liedjes in een nieuw modern jasje, 2 stemmig, in close harmonie met het aanwezige publiek ten gehore. Het resultaat moet zijn dat na afloop iedereen een geweldig feestje heeft gehad, zowel jong als oud’.