Grootste show uit de carrière van Tino Martin

Tino Martin op 8 juni in het Olympisch Stadion  Het wordt de grootste show uit de carrière van de zanger en wel op 8 juni 2019

Na zijn uitverkochte Ziggo Dome shows in 2017 en 2018 is het tijd voor de volgende stap. “Als kleine jongen heb ik natuurlijk wel eens gedroomd van een eigen stadionconcert. Maar dat dit echt werkelijkheid gaat worden op 8 juni maakt me ongelooflijk trots en dankbaar. En ook nog eens op zo’n iconische plek als het Olympisch Stadion in Amsterdam, waar grootheden als Supertramp, Leonard Cohen en André Hazes mij voorgingen. Ik kan niet wachten er een onvergetelijke dag van te maken met mijn fans.”, aldus Tino Martin.
In Nederland brak Tino Martin door met de hit ‘Jij Liet Me Vallen’. Later scoorde hij ook hits als ‘Later Als Ik Groter Ben’ en ‘Laat Me Leven’, in duet met Gerard Joling. Hij ontving twee Edison Awards voor zijn muziek en dit jaar de Sena Performers Award. Onlangs is het nieuwe album getiteld ‘Thuis komen pas de tranen’ uitgekomen van de zanger die momenteel te zien is in het tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’. Hij tourt ook door het land met een uitverkochte theatertour.

Kaarten zijn te koop via: www.tinomartin.com

 

 

Tino Martin
Olympisch Stadion Amsterdam
Zaterdag 8 juni 2018
Tickets verkrijgbaar vanaf €39,50