Frits van der Vorst – Speel zigeuner speel

Als Frits van der Vorst enkele jaren geleden toch maar eens een geluidsetje aanschaft omdat hij zoveel positieve reacties zodra hij ergens wat zingt, verlegt hij meteen een grens voor zichzelf.

De in Deventer geboren Frits was tot dat moment namelijk veel te onzeker om zelf de podia te beklimmen. Dat kwam met name tot uitdrukking als hij met een vriend naar zijn optredens ging kijken. ‘Alleen Maar Jij’, ‘Jelena’, ‘Hey Dj’ (met Gerrit Haverman) en ‘Bang Om Je Te Binden’, hebben deze trucker al veel goeds gebracht. Op een vers arrangement van Frank Verkooyen, presenteert Frits van der Vorst nu ‘Speel Zigeuner Speel’ op single. Dans met de akkoorden en laat de muziek je strelen, met deze geladen en temperamentvolle meezinger. Dat de zanger hiermee stappen gaat zetten in z’n nog prille carrière, lijkt nu al vast te staan!