Frefre – Te laat

Singer/songwriter frederique bos is 16 jaar en komt uit apeldoorn. Zij is een meisje met extreem veel talent die er zo goed als niks voor hoeft te doen om iemand stil te krijgen.

Ze kan vrijwel alle genres aan en vind het heerlijk om op te treden, met het grootste gemak staat ze heel chill op een podium voor honderden mensen haar liedje te doen! Naast het zingen heeft ze ook echt talent als het gaat om schrijven.. Samen met Hansen Tomas heeft ze haar eerste Nederlandstalige single geschreven. Daarbij speelt ze zelf piano en een heel klein beetje gitaar.
Qua persoonlijkheid is het een meisje met aan de ene kant een sterke eigen wil en ze is niet op haar mondje gevallen maar tegelijkertijd is ze onwijs onzeker, dat maakt haar een beetje mysterieus, onvoorspelbaar.. Ze is open, sociaal en een emotioneel en creatief meisje.