Een muzikale reis met Belinda Kinnaer

Belinda Kinnaer geeft 2 concerten! Deze vinden plaats op 2 & 3 februari 2020 in Schouwburg Amphion .
Het wordt een concertprogramma met eigen liedjes én nummers die Belinda in de tijd als zangeres van Commercial Break heeft gezongen. Onder begeleiding van de band anderkovver zingt ze van rockklassieker tot ballad, van chanson tot Nederpop!

Zangeres Belinda Kinnaer keert op veler verzoek terug naar Schouwburg Amphion in Doetinchem. In februari 2019 stond ze ook al op de planken in de uitverkochte Rabobank zaal. Toen om haar 25-jarig jubileum als zangeres te vieren. Dat beviel zo goed, dat ze op zondagmiddag 2 en maandagavond 3 februari op herhaling gaat. “Het wordt opnieuw een wervelend concertprogramma met eigen liedjes, maar ook hits van vroeger en nu”, vertelt ze.
Top-band Anderkovver zal Belinda wederom begeleiden (“We hebben de eerste keer zo fijn samengewerkt, aan een goede formule moet je niet sleutelen”) en uiteraard zullen enkele special guests acte de présence geven.
De stem van Belinda is onderscheidend veelzijdig en weet jong en oud in het hart te raken. In de show neemt ze het publiek mee op een bijzondere reis langs muzikale hoogtepunten van de afgelopen decennia. Van rockklassieker tot ballad, van chanson tot Nederpop. En natuurlijk een selectie uit haar eigen repertoire. Een uitgekiende lichtshow, mooie visuals en subliem geluid zullen het geheel tot een onvergetelijke beleving maken.

Tickets HIER