Dik & Gezellig Single “Als Het Avond Is”.

Dik en Gezellig bestaat uit twee echte ‘horeca mannen’. Ze zijn allebei al jaren actief in de horeca en feest-scene. Zo’n 10 jaar geleden is het allemaal begonnen, de één achter de bar met een headset en de ander achter de draaitafels.

De plaatselijke discotheek waar ze allebei werkte werd ieder weekend op zijn kop gezet.

Na verloop van tijd werden ze ook steeds vaker voor evenementen geboekt. Ook de feesttenten waren niet meer te houden en het werd overal een gekkenhuis. Na een jaar of 3 gingen ze beide hun eigen kant op. De één ging de uitdaging aan in het buitenland en de ander ging verder in de evenementen en catering.

Evenementen bleven ze gewoon doen want een feest maken is nog steeds hun ding. Maar NU zijn ze helemaal terug!! D&G zijn nu nog gekker geworden als dat ze al waren en gaan het groots aanpakken.