Dennis van Dam laat de hele wereld draaien

De Hellendoorner Dennis van Dam is niet alleen een succesvolle horecaondernemer, maar ook een begenadigd zanger. Deze Jannes uit Hellendoorn of ook wel “Helderse Jannes” genoemd werkt momenteel hard aan zijn muzikale carrière

Na de succes single “Als een Komeet” was er even een uitstapje naar een prachtige ballad “Dans met mij” geschreven door Frank Swenne een single die het verrassend goed heeft gedaan. Ondanks deze omkeer is Dennis toch weer richting het up tempo gegaan. Frank Swenne pakte weer de pen en er kwam een geweldige feestplaat tevoorschijn. De single “jij laat mijn hele wereld draaien” is een feit! Het aanstekelijke nummer die op menig podia al een groot feest heeft gebracht is nu officieel uit…en …. het beloofd een gezellige zomer te worden …..!

Dennis van Dam zingt al sinds zijn 15de, had succes op Mega Piraten Festivals, maar ruilde dat in voor een carrière in de horeca. Maar natuurlijk bleef Dennis van Dam echter dol op een feestje en zingen, dus heeft hij dit nooit echt opgegeven en werkt momenteel hard aan een muzikale comeback. Dennis heeft met zijn repertoire al vele voetbalkantines, tenten, dorpsfeesten, bruiloften en Mega-Piratenfestijnen aangedaan en kan bestempeld worden als een ervaren feestbeest. Dus na al uitgekomen te zijn met “Als een komeet” en “Ik wil dat je bij me blijft” en “Dans met mij” dan nu weer een echte feestplaat “Jij laat mijn hele wereld draaien” en zal hij deze lijn voort zetten, dus gaan we nog heel veel horen van deze zanger.