Borsato in De Kuip 4x uitverkocht, extra middagshow

Naast André Hazes, Lil’ Kleine en DI-RECT, ook Davina Michelle, Maan en Diggy Dex met Borsato naar De Kuip!
Marco Borsato heeft maandag in Gerard Ekdom’s ochtendshow op Radio 10 nieuwe namen onthuld voor zijn komende concertreeks in De Kuip. Davina Michelle, Maan en Diggy Dex zullen de zanger vergezellen op de plek waar hij z’n grootste successen vierde. Eerder werd al bekend dat ook André Hazes, Lil Kleine en DI-RECT optreden tijdens de vijf shows van Borsato eind mei in Rotterdam.

Eind vorig jaar kondigde Borsato aan een belofte uit 2004 in te lossen door terug te keren naar De Kuip, zijn eerste optredens in het stadion sinds 2008. Met deze concerten wil Borsato samen met de generaties van toen en nu terugkijken op deze geweldige periode.

Voorprogramma
De focus zal echter vooral op de toekomst liggen. ‘Ik ben ontzettend trots om te kunnen vertellen dat ook Davina Michelle, Maan en Diggy Dex met ons meereizen naar De Kuip’, laat Borsato weten. ‘Davina en Maan gaan samen het voorprogramma verzorgen en Diggy Dex krijgt een bijzondere rol in de show. Langzaamaan valt alles op z’n plek, ik kijk er enorm naar uit en beloof dat er nog veel meer moois aankomt, deze reeks wordt een unieke mijlpaal in m’n carrière’.

De Rotterdamse Davina Michelle kan nog steeds niet geloven dat ze in ‘haar’ Kuip mag optreden: ‘Ik werd dus gewoon gebeld. Of het me leuk leek om bij Marco het voorprogramma te verzorgen? Ja, hallo!’, glundert de vrouw die op een steenworp van het stadion leeft. ‘Samen met mijn band en Maan mag ik het voorprogramma verzorgen voor bijna 50.000 mensen per avond. M’n grootste optreden ooit, en dan ook nog in een thuiswedstrijd, echt helemaal te gek’.

Marco Borsato stond in 2002 en 2004 liefst negen keer in De Kuip. Destijds bezochten in totaal bijna een half miljoen mensen de concertreeks in het stadion. Dit jaar voegt hij hier dus vijf optredens aan toe, waardoor zijn totaal op veertien Kuip-shows komt. Hiermee verbetert de zanger ruimschoots het oude record van The Rolling Stones, die tienmaal optraden in het stadion.

Kaartverkoop
De concerten op 29 mei, 30 mei, 1 juni, en 5 juni zijn volledig uitverkocht. Alleen voor de extra show op zondagmiddag 2 juni zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar via www.borsato.nl.