1 MILJOEN VOOR RUDY DE WIT

Rudy de Wit bereikte met zijn single ‘Ga Met Me Mee’ de magische grens van 1 miljoen plays op Spotify. Twee weken geleden bereikte ook de bijbehorende videoclip het aantal van 1 miljoen views op YouTube.

Hiermee kunnen we gerust stellen dat Rudy de Wit met ‘Ga Met Me Mee’ een evergreen op zijn naam heeft staan. De single verscheen in 2013, en na een rustige start groeide deze single uit tot een ware landelijke hit. Dit betekende dan ook meteen de definitieve doorbraak van Rudy de Wit, nadat hij eerder al succes had met singles zoals ‘Sweet Love’ en ‘Kom Bij Mij’. ‘Ga Met Me Mee’ is natuurlijk een Nederlandse bewerking van de klassieker ‘Be My Day’ van The Cats. In 2014 verscheen Rudy’s debuutalbum, eveneens ‘Ga Met Me Mee’ getiteld. “Ongelofelijk, hoe populair dit liedje nog steeds is. Na al die jaren ben ik nog steeds verplicht om het bij ieder optreden te zingen. Het is geweldig om te zien hoeveel plezier de mensen nog steeds beleven aan ‘Ga Met Me Mee’ en ik ben hier dan ook ontzettend trots op. Natuurlijk ben ik alle mensen die hier aan meegewerkt erg dankbaar, zoals Dennis Musters, die de tekst schreef, Harald Queens, die de plaat produceerde en mijn plugger Casper Janssen van Hit It! Music.” vertelt Rudy uitgelaten na het horen van dit nieuws.
Momenteel staat Rudy de Wit weer volop in de belangstelling met zijn nieuwe hitsingle ‘Onder De Volle Maan’, die hoog op alle playlisten staat en veel te horen is in het land. “Achter de schermen werk ik momenteel volop samen met mijn platenmaatschappij Hit It! Music met het uitzoeken van nieuwe liedjes en we hebben volop vertrouwen in de toekomst. Daarnaast lopen de optredens in het land lekker, dus ik mag zeker niet klagen” aldus Rudy de Wit. We blijven in de nabije toekomst dus nog vaak van Rudy de Wit horen.