Zingga wederom met een single in streektaal

Na de kerstsingle komt de Drentse band Zingga wederom met een plaat in streektaal. Dit in opmaat naar een nieuw album, dat naar verwachting dit najaar zal worden gereleased. Uiteraard gebeurt dit in de studio van Neo Music in Bovensmilde.


“Mooi daj d’r bunt” gaat over een band die onderweg is van optreden naar optreden en geniet van alles wat ze daarin meemaken. Een droom van veel muzikanten om dit leven te mogen leiden. De inhoud refereert eveneens naar ieder mens die onderweg is in zijn/haar leven en mag genieten van het bestaan in het algemeen.
Inmiddels is deze Drentse Country Band steviger in de schoenen komen te staan. De weg die ze hebben afgelegd is heel verrijkend geweest. Dat heeft geresulteerd in de huidige sound en manier van samenwerken van alle bandleden. Allemaal schrijven ze mee aan de nieuwe songs, of ze nu in streektaal of in het Engels zijn.

“Mooi daj d’r bunt” is vanaf april 2019 te beluisteren en te downloaden op diverse digitale kanalen als iTunes, Spotify etc.