Zanger Vince creëert eigen sound door eigen single

Regionaal zingt zanger Vince al veel, maar altijd liedjes van anderen. Afgelopen zaterdag is daar verandering in gekomen. 2 maart presenteerde hij zijn debuutsingle: ‘Jij & ik’.

 

Het mooiste aan het hebben van een eigen single is volgens de zanger: “Dat je een eigen sound hebt en iets van jezelf hebt”.
Covers zingen vindt zanger Vince leuk om te doen. Daarmee kan hij onder andere zijn veelzijdigheid laten zien en het publiek entertainen. Maar vanaf nu is het ook tijd om zijn eigen sound kenbaar te maken aan de hand van een eigen single. ‘Jij & ik’ is geschreven in samenwerking met producer Jeroen Dirksen. Nederlandstalig, maar wel ietwat stevig.
Afgelopen zaterdag is deze single gepresenteerd in zijn huidige woonplaats Leeuwarden. Doordat hij met name in die regio al vaak heeft gezongen, heeft hij al een grote groep volgers gecreëerd. Mede daardoor was ’t Knooppunt, waar de cd-presentatie werd gehouden, dan ook snel vol. Door het maken van een eigen sound en de goede reacties op de single ‘Jij & ik’ smaakt het al direct naar meer. De opvolger ligt al bijna weer klaar, maar eerst zijn alle ogen (en oren) gericht op de debuutsingle van Vince.