TWEEDE HITGEVOELIGE SINGLE VOOR WESLEY VERMONT ‘INEENS DAAR WAS JIJ’

‘Ineens Ja Daar Was Jij’ is de tweede single van de in Leiden geboren Wesley Vermont en de opvolger van de eerder uitgebrachte single ‘Alles Van Mij’.

Hiermee maakt Wesley flinke stappen in zijn jonge muziekcarri√®re. ‘Ineens Daar Was Jij’ is geschreven door Mitch Schomaker en Laurens van Wessel. Laurens van Wessel, die we kennen als producer van o.a. Frans Bauer, tekende voor de productie. Het resultaat is een swingende maar vooral liefdevolle single.
Wesley Vermont is geboren op 17 februari 2000. Op vroege leeftijd kwam Wesley al veel in contact met de Nederlandse muziek. Op zijn 17e wist hij het zeker “ik wil zanger worden”. Nog niet lang daarna zong hij op verjaardagen en feestjes en inmiddels heeft hij wekeleijks boekingen.
Kortom deze jongen leeft voor muziek en met zijn muziek wil hij iedereen vermaken.
‘In Ja Daar Was Jij’ verschijnt via I’Mitch Music