Talentenshow Vrieler zingt Hazes

Op zaterdag 30 maart is er een talentenshow bij de Vrieler in Enschede. Dit is alweer de derde editie. De deelnemende zangers en zangeressen gaan live nummers van Hazes ten gehore brengen.

 

“Vrieler zingt Hazes” is een zangwedstrijd; het gaat erom om jezelf te zijn. Het is geen soundmix of imitatiewedstrijd. Presentatie, originaliteit, act en zang zijn allen belangrijk.

20 deelnemers gaan strijden om een prijs ter waarde van € 2.500,-. De winnaar krijgt een eigen singel, geschreven door Henny Thijssen, tekstschrijver van onder andere: André Hazes; Tino Martin; Samantha Steenwijk en vele anderen, een professionele studio opname en een professionele videoclip van Wescur. Henny Thijssen gaat de winnaar persoonlijk begeleiden bij de opname in de studio.

De vakjury bestaat uit Henny Thijssen, Henri van Velzen en Maarten de Groot. Naast de hoofdprijs, gekozen door de vakjury, valt er ook een publieksprijs te winnen. Presentatie is in handen van Daniël van den Heuvel .

Kaarten om deze talentenshow bij te wonen, zijn reeds verkrijgbaar bij Café Partycenter Vrieler aan de Brinkstraat 301-303 te Enschede. Kaarten kosten in de voorverkoop € 10,00 en aan de deur € 12,50 Let op! De vorige editie was uitverkocht.

Daarnaast zijn er enkele gastoptredens van onder andere: Henny Thijssen, Henri van Velzen en Robert van Hemert (winnaar vorige editie Vrieler zingt Hazes).

Op de hoogte blijven? Volg Henny Thijssen zijn Facebookpagina. Wil je meer informatie of kaarten reserveren? Stuur dan een mail naar: vrielerzingthazes@gmail.com