Nieuwe single van Hessel & Ineke ‘ALS IK JE ZIE’

Hessel en Ineke een Nederlandstalig en Engelstalig zang duo welke sinds maart 2018 liedjes uitbrengen en optredens verzorgen zowel avond vullend en of voor een half uur.

Waar vinden we nog de muzikale gezelligheid van weleer? Maar dan wel retro en niet te oubollig! Het dansen met elkaar, het meezingen met al die mooie liedjes die dreigen te verdwijnen. Hessel en Ineke, een duo dat alleen maar bekende songs ten gehore brengt zoals “vrij zijn als een vogel”, “de deur staat altijd open”, maar ook “alles in het leven duurt maar even” en kleine vogel. Iedereen kent ze, en zeg nou zelf, gezelliger kan toch bijna niet?
De sfeer van deze liedjes mag nooit verloren gaan vinden Hessel en Ineke, die live alles kunnen zingen. Vraagt u maar….!
Een energiek en fris duo dat al deze liedjes in een nieuw modern jasje, 2 stemmig, in close harmonie met het aanwezige publiek ten gehore kan brengen.
Het maakt Hessel en Ineke niet uit voor hoeveel mensen, al staan er maar 10…. Dat vinden ze net zo leuk!
Of het nu kort of avondvullend moet zijn, Hessel en Ineke nemen je mee in hun enthousiasme. Het resultaat moet zijn dat na afloop iedereen een geweldig feestje heeft gehad, zowel jong als oud!

Biografie :
Hessel is al sinds 2007 de vaste presentator op RADIONL van het radio programma Op Volle Kracht elke werkdag tussen 12.00 en 15,00 uur.
Men zou hem ook kunnen kennen van de “vele”uitsmijters die hij dagelijks weggeeft op de zender,
In 2014 debuteerde Hessel als solo artiest met het truckers-album Cabinevitaminen welke geproduceerd is door Dick van Altena.
Het liedje “Volle tanken” is het meest bekende liedje van Hessel.
Daarna volgden er truckersliedjes in duet met Tina Trucker zoals “Truckdrivers” en ” Truckerstic”. geproduceerd door Laurens van Wessel.
In 2018 vormde Hessel een duo met Ineke Velting en samen brachten ze het liedje “de deur staat altijd open” opnieuw uit welke geproduceerd en opgenomen werd door Frank Verkooyen.
Ineke zingt sinds 2018 samen met Hessel en daarvoor had ze als klein meisje ooit de droom gehad zangeres te worden.
Ineke is in het dagelijks leven werkzaam bij Albert Heijn op de vleeswaren afdeling en heeft een warm hart voor Nederlandstalige muziek.
naast het zingen zijn Hessel en Ineke een samenwonend en hecht stel.

Hessel & Ineke – Als ik je zie

Label: Alles Entertainment
mail: vanallesentertainment@gmail.com

Productie: Studio Martin Sterken
tekst en muziek: Martin Sterken
Koorwerk : Lana Wolf
Gitaar : Jan de Vrieze

Videoclip : Ron Schmid – VisualsMedia

Boekingen BuroNL 088 482 82 02
www.buronl.nl