Nieuwe single Jaman.

‘Zoals het toen was’ is de nieuwe single van Jaman.

Als eerste productie op het JM Music label verschijnt de nieuwe single ‘Zoals ’t toen was’ van Jaman. Naast Jaman maken Spang, William Burg en Jeffrey Pasie deel uit van JM Music. Net zoals z’n vorige single ‘Al ben je voor een dubbeltje geboren’ is ook ‘Zoals toen het was’ opgenomen bij Manfred Jongenelis in Etten-Leur. ‘Elf jaar geleden heb ik ‘Jij bent een leuke meid’ bij Manfred opgenomen. Ondanks dat ik daarna vele jaren onderdak vond bij Waylon van der Heijden, bleef ik de sound van Manfred mooi vinden. ‘Zoals ’t toen was’ lag al ruim vier jaar op de plank. Het nummer is geschreven door Hans Louws en past perfect in het verlengde van wat de fans van hem verwachten.’Ik ga dus terug naar mijn roots. Dat is ook de insteek van het nummer. Het gaat over een eerdere liefde. De relatie is stuk gegaan en na verloop van tijd wil je haar toch weer terug. Al met al een 100% Jaman plaat. Ik weet zeker dat in mijn fans daar niet mee teleurstel’, meent Jaman.