Nieuwe Griekse single voor zangeres Louisia!

De single “Akropolis tot snel” heeft het een heerlijke Griekse sound met een prachtig ingespeelde bouzouki solo’s, waardoor je jezelf meteen waant in het zonnige zuiden van Europa!

Bijna een jaar geleden bracht Louisia een fantastisch klinkend jubileum album uit getiteld; “Op weg naar het geluk”. Dit album werd vooral in België heel goed ontvangen bij de fans van het mooie levenslied. Ondertussen heeft de sympathieke Belgische schlagerkoningin niet stilgezeten en samen met producer/tekstschrijver André Kooiman (die eerder al hits schreef voor de Belgische zangers; Bobby Prins, Danny Fabri en Yves Segers) gewerkt aan een gloednieuw project. Het resultaat is wederom een prachtige single met de titel “Akropolis tot snel”. Zoals de titel verklapt heeft het een heerlijke Griekse sound met een prachtig ingespeelde bouzouki solo’s, waardoor je jezelf meteen waant in het zonnige zuiden van Europa. De tekst van het nummer werd opnieuw geschreven door André Kooiman waardoor het een heel commercieel tintje heeft gekregen.
De nieuwe single is zowel fysiek als cd te koop via de website van zangeres Lousia en natuurlijk ook verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals vanaf eind Maart 2019 en zal gepromoot worden in Nederland en België op vele radiozenders en websites door PLUGplugging.Tevens is er een prachtige videoclip gemaakt die op verschillende TV zenders en Youtube te zien is.
“Akropolis tot snel” is een fantastisch klinkende singel met een warme Griekse tint waarbij het markante stemgeluid van Louisia perfect smelt in deze mooie compositie!

 

Meer info: www.andrekooiman.nl