Michelle Tel; Engel op mijn schouder.

Michelle Tel geboren op 15 Juli 1990 in Utrecht brengt een heerlijk liefdesliedje uit met de titel “Engel op mijn schouder”

 

Een liefdesliedje met een vrolijke melodie, maar wel met een verhaal. Voor sommige niet zo vanzelfsprekend maar wel herkenbaar! iedereen heeft wel iemand nodig bij wie je je veilig voelt en een arm om zich heen wil voelen als het even niet gaat!
Muziek is haar grootse passie altijd al geweest, van kleins af aan vond zij het al geweldig om mee te doen aan playbackshows en dergelijke, en fantaseerde dan over de toekomst, dat was dan echt even haar moment !!! Er gaat geen dag voorbij dat zij niet met muziek bezig is ondanks haar drukke gezinsleven. Michelle is namelijk trotse moeder van een prachtige tweeling van bijna 5 jaar, soms echt ontzettend druk maar tijd voor muziek en voornamelijk zingen is er altijd een soort van uitlaatklep verteld ze, ik kan er al mijn emoties in kwijt.
Muziek betekent veel voor mij ik zing veel Engelstalig , en dan vooral disco 90’s etc. maar het Nederlandstalig repertoire ga ik steeds leuker vinden ! het was dan ook een beetje zoeken in welke stijl, maar met dit nummer geschreven door Frank van Etten komt het toch wel echt dichtbij mijzelf dit past bij mij aldus Michelle.