Lorenzo Nieuwenhuijsen “De reden dat ik leef”

‘De reden dat ik leef’ is de titel van de nieuwe single van Lorenzo Nieuwenhuysen uit Utrecht. Na twee succesvolle uptempo singles ‘Kus me nog een keer’ en ‘Hey’ is er nu gekozen voor een zeer gevoelige liefdes ballade.


Lorenzo is super trots op zijn nieuwe single ‘De reden dat ik leef’. Het is een Nederlandstalige bewerking van een single van Il Divo – The man you love, en het gaat over de liefde tussen twee mensen. Zij heeft van hem een ander mens gemaakt, Jij hoort bij mij …..”De reden dat ik leef ben jij!”.
Lorenzo Nieuwenhuysen werd 24 jaar geleden geboren in Leiden en woont tegenwoordig in de stad Utrecht. De zanger wil maar één ding en dat is de top bereiken als zanger in Nederland. Met deze nieuwe single laat Lorenzo zeker horen dat hij alles in huis heeft om zijn droom uit te laten komen.
De nieuwe single is geproduceerd door het team van Sonic Solutions uit Roosendaal. De tekst is geschreven door de Utrechtse tekstschrijver Harry Gerritsen die o.a. de laatste hit singles ‘Cafeetje’, ‘Verlegen’, ‘Ware liefde’ en ‘Wie gaat dat betalen’ van Henk Dissel schreef.
Naast deze top productie is er ook een bijpassende videoclip gemaakt door Showtime Den Bosch