Kees Versluys – Vanaf vandaag

Na de succesvolle release van het album “Beleef Het Leven” en de bijbehorende titelsingle met dezelfde naam, hebben Kees Versluys en zijn team ervoor gekozen om een echte romantische track van dit album uit te brengen op cd single.

 

Een nummer dat past bij de komende lente, wanneer veel mensen elkaar het jawoord gaan geven.Het lied geeft je het gevoel dat de twee geliefden met hart en ziel aan elkaar verbonden zijn en samen een mooie toekomst tegemoet gaan. Voor sommigen is de trouwdag een liefdevolle, voorbije herinnering, voor anderen de gedroomde dag die ze ooit hopen mee te maken. Kees Versluys is er vanzelfsprekend ook vakmatig mee bekend, die feestavond of de ceremonie waar hij dan optreedt voor het bruidspaar. Dat is dankbaar werk voor Kees, want elke bruiloft is weer heel anders.