Kans voor een Kind in Twente maakt een cd en videoclip

De stichting Kans voor een Kind in de regio Twente heeft zaterdag een single opgenomen met een videoclip. Dat gebeurde bij Rooftop Studio’s van Edwin van Hoevelaak in Holten.

 

De stichting wil met dit nummer de naamsbekendheid vergroten en hoopt dat er op die manier meer sponsoren en donateurs gevonden worden. Het lied wordt ook op een cd uitgebracht. Die is bedoeld voor de verkoop.

Kinderwensen
Stichting Kans voor een Kind heeft als doel om individuele wensen van kinderen te vervullen. Het gaat om kinderen die het niet makkelijk hebben door een ziekte of een lichamelijke dan wel geestelijke beperking. De kinderwensen lopen uiteen. Het kan bijvoorbeeld gaan over parachutespringen of een ballonvaart.

Wens in vervulling
De wens van een meisje uit Hengelo ging zaterdag in vervulling. Ze wilde graag een keer in een professionele geluidsstudio een cd-opname maken. Zij werd uitgenodigd om mee te zingen. En dat vond ze geweldig.

Twee weken geduld
Het lied dat de kinderen hebben opgenomen, is gemaakt door zanger Rene Elenbaas. Hij begeleidde de kinderen en zong zelf ook mee. De komende dagen wordt er gewerkt aan de montage van het lied en de videoclip. Over ongeveer twee weken is het lied klaar. De montage van de videoclip duurt mogelijk wat langer. De clip zal onder meer via YouTube worden verspreid.

Bron;  RTV OOST Marc Bakker.