Frank van Etten maakt ‘Trots op mijn verhalen’ voor Jim Craemers.

Jim Craemers woonachtig in het historische dorpje Thorn in Limburg, een plaatsje dat net iets meer dan tweeduizend inwoners telt, komt met het prachtig lied “Trots op mijn verhalen” geschreven en gecomponeerd door Frank van Etten

Hij is een echte volksjongen die bijna alle ups en downs van het leven gezien heeft.
En mede hierdoor zijn inspiratie vond om te zingen. Ook heeft hij al een duet met Frank van Etten op zijn naam staan, en hieruit voortvloeiend verschijnt nu zijn single “Trots op mijn verhalen”, wat precies weergeeft wie hij is en waar hij voor staat.

Jim Craemers is dagelijks werkzaam als shiftleader bij HMS Host en verzorgt dat alles gecontroleerd verloopt op de werkvloer, met name horeca gerichte service voor de gasten en team belangen op o.a. airports, dus een drukke maar uitdagende baan.
Naast deze drukke baan is hij een echt familiemens en is graag in de buurt van mensen waarvan hij houdt. Met zijn grote hobby darten zoekt hij gezelligheid in diverse kroegen want Jim wil graag tussen het volk staan of het nu is als persoon of als artiest

Met zijn debuut single “Trots op mijn verhalen” wil hij iedereen laten genieten van zijn speciale sound.
Hij tekende een contract bij de Melody Music Sound en mag nu samenwerken met zijn grote voorbeeld Frank van Etten, een droom komt dus uit voor hem.
Naast zijn eigen werk wil hij het podium op, hij trad al veel op in zijn geliefde mooie Limburg en omgeving, maar wil graag landelijke bekendheid krijgen.