Enschedese Zanger Maico gaat als een speer!

De Enschedese volkszanger (23) uit Enschede Twente gaat als een speer en heeft al veel succes in het land voorheen deed Maico alleen nog de optredens in zijn eigen regio! maar nu wordt Maico steeds meer gevraagd door heel het land.

 

Als het nu gaat om een optreden te doen in Texel of in Amsterdam dan zal Maico van de partij zijn deze vrolijke gezellige sfeermaker is zeker altijd in om de boel op de kop te zetten op een feestje! Zo heeft de zanger naast zijn vele boekingen ook al 9 eigen cds mogen uit brengen die nog steeds veel op de Nederlandse en België radio zenders te beluisteren zijn.  De laatste jaren werkt hij veel samen met zijn platenmaatschappij Hit It Music! En sinds dit nieuwe jaar met zijn nieuwe exclusieve boekingskantoor Geels Evenementen. Ook zal er op kort termijn ergens in deze maand de nieuwe single van Maico gaan verschijnen met een geweldige bij passende videoclip aldus Maico, hij gaat als een speer!