DEBUUT OPTREDEN VAN “DE REGIO TOPPERS”

Koningsdag zaterdag 27 april zal er tijdens het MTB Oranjefestijn een uniek optreden zijn van De Regio Toppers. De zangers Arjan Venemann, Arnold Wolda en Willem van Hooren zullen als de De Regio Toppers hun debuut gaan maken.

 

De drie zijn naast hun huidige optredens de studio ingedoken en zullen samen medleys zingen tijdens het Oranjefestijn en zullen een spetterend feest bouwen op het Kulturhus muziekplein in Oldebroek.

Arjan Veneman bekend van o.a het nummer “Duim omhoog”, Arnold Wolda vormt met Marianne Wolda samen het IJsselduo bekend van o.a “Drommelse Jongen” en Willem van Hooren treedt samen met Hennie van der Vis op als Duo Remix en zijn bekend van o.a. Achter de schermen hebben wij de eerste samenwerking al gezien, en het beloofd een meezingfeest te worden. De organisatie van het Oranjefestijn is er dan ook trots op, dat De Regio Toppers op het podium staan. Het Oranjefestijn is gratis toegankelijk.