De nieuwe singel van Alwie Kroeze “Ik Kom WierThuus”!

Het is tijd voor een nieuwe uitdaging, het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Alwie keert terug naar zijn grote liefde: dialectmuziek en het Twentecabaret!

“Ik Kom Weer Thuus” vertelt het verhaal wat je mist aan tradities en waarden als je Noord Oost Nederland verlaat. In dit lied krijg je het gevoel van Nedersaksische zijn en kleine dingen die leven hier zo bijzonder maken.
Het lied “Ik Kom Weer Thuus” komt uit zijn nieuw theatershow die aan het eind van dit jaar zal verschijnen i.s.m. Viking Entertainment.
Alwie Kroeze is een van de weinige Twentse zangers, zijn liedjes worden gedraaid bij de verschillende radiostations en zijn te horen ver buiten de provinciegrens. Met deze nieuwe singel “Ik Kom Weer Thuus” gaat dat ook zeker weer lukken.
CD Hal Ruinen Klaas Prent heeft de singel landelijk uitgebracht en het nummer is te vinden op platforms al Spotify. Om het compleet te maken is er een prachtige videoclip geproduceerd door Video Productions Roel Roelofs.
De opname studio Martin Sterken met backing vocalist Danielle Thelen hebben kosten nog moeite gespaard om van deze singel een fris eigentijds arrangement te maken in een uptempo country rock nummer.
Medio april zal de singel ook op Vinyl worden uitgebracht door Vinyl Paradijs Bart Haselbekke.