De nieuwe ‘Liefde’ van Vinzzent

De nieuwe single van Vinzzent heet ‘Liefde’ en is vanaf vandaag op alle digitale portals te verkrijgen. Het is een frisse uptempo song met Gipsy-invloeden én volgens de eerste reacties ‘heel verrassend’.

De boodschap van het liedje is: laten we vooral lief zijn voor elkaar! Vinzzent schreef ‘Liefde’ samen met Hans van Vondelen. Het is de eerste single van een reeks nieuwe liedjes die uit diverse co-writes tot stand zijn gekomen. We gaan dus nog veel muziek horen de komende tijd!

Ook zijn festival ‘Vinzzent op het Strand’ keert voor het derde jaar terug op zaterdag 10 Augustus. De eerste namen zullen binnenkort bekend gemaakt worden. Het belooft weer één groot feest te worden. Laat de zomer maar komen..

Luister ‘Liefde’ direct via Spotify en bekijk hier de clip waar Vinzzent op datingsite ‘Vlinder’ (knipoog naar Tinder) zijn Liefde ontmoet..

Over ‘Vinzzent’

Geboren in Winterswijk als Vincent Johannes Rudolf Claase, zoon van een Nederlandse moeder en Indonesische vader. Hij groeit op in Enschede & Den Haag. Muziek is hem met de paplepel ingegoten. Zijn vader organiseert regelmatig evenementen met pop/rock bandjes. Van zijn moeders kant, die aan de Duitse grens woont krijgt hij het gezellige volkse mee.

Vincent start met een eigen opnamestudio en hij is vaste studiotechnicus van Rob de Nijs. Hij besluit uiteindelijk voor een zang carrière te gaan. Rob steunt hem en introduceert Vinzzent tijdens zijn jubileumconcert in Koninklijk Theater Carré. De dubbele Z in zijn artiestennaam bedacht hij om de simpele reden; zijn eigen naam behouden maar wel vindbaar te zijn op het wereldwijde web.

Liefde voor Brabant! Uiteindelijk strijkt Vinzzent neer in het gezellige Brabantse Oosterhout waar hij al 25 jaar met veel plezier woont. Inmiddels is hij ook trotse vader van Vince Claase.

Verder is Vinzzent gek op retro Volkswagens en kampeert hij zomer en winter graag met zijn VW camper(s). Wat het kamperen in een camper te gek maakt? Vinzzent houdt van ontdekken en avontuur! Op deze manier hoeft hij nooit op één plek te blijven.