De Dikdakkers gaan nog lange niet naar huis !

De Dikdakkers feesten nog even door met hun nieuwe single. ….. Het einde van de carnaval betekent voor De Dikdakkers niet automatisch het slot van een feestperiode.

Sterker nog, met de introductie van het nieuwe nummer ‘We gaan nog lange niet naar huis’ wijst het partyduo nadrukkelijk richting een voorjaar en zomer vol feesten en partijen. ‘Er staat weer een hoop moois te gebeuren,’ klinkt het enthousiast.

Vanzelfsprekend zijn de twee sfeermakers weer te vinden in feesttenten, vakantieoorden en op elke andere locatie waar het tijd is voor een feestje. ‘Dat verandert nooit,’ lachen beide Dikdakkers Hans en Anton. ‘Wij halen altijd en overal alles uit de kast om de stemming te verhogen. Ons nieuwe nummer sluit daar natuurlijk fantastisch op aan, want wie wil er nu naar huis als het feest is?’

Oranje
Omdat De Dikdakkers ook altijd nauw betrokken zijn bij wedstrijden van Oranje, wordt nu al reikhalzend uitgekeken naar de maanden juni en wellicht ook juli. In die periode strijden de mannen om de winst in de Nations League en hebben de vrouwen het WK in Frankrijk op de agenda staan. Beide zangers zijn er klaar voor. ‘Kan zomaar een doldwaze Oranjezomer worden en daar dragen wij natuurlijk graag ons steentje aan bij. We hebben er nu al zin in.’

 

 

Tekst/muziek: WEINDORF, HERMANN; STAUDENMAYER, JUTTA; BMG KLANGGOLD ZWEI DEUTSCHLAND EDITION
Ned Tekst Bew: Rene Karst
Publ. CC.
Productie: Hans Aalbers Recordings
Koor: I.Simons, A.Romijn
Mastering: ARP
Artwork: Cannonball Media
Label: Sounds4Clubs

Clip: Williamcrossmedia

Boekingen: info@lukassen.nl

PR/Management:
Tok Producties
Hans de Jonge
tel: 06 23 360 792
hansdejonge@dikdakkers.nl
info@tokproducties

Facebook.com/dikdakkers
Instagram: Dikdakkers
Twitter: @dikdakkers