Conny Vink – Het leven is een schilderij (nieuwe single)

Hoewel haar bekende nummers nog regelmatig voorbijkomen op de Nederlandse radio, is het toch al een paar jaar geleden dat er nieuw repertoire uitgebracht werd van de illustere zangeres Conny Vink.

Liefhebbers van het genre weten het nog wel: Het spannende Knokke-festival, het Nationaal Songfestival, André van Duin en Frans van Dusschoten. In alle belangrijke programma’s was de enthousiaste vocaliste te zien en te horen met Bossa Nova Boy, De Toeteraar, Maak je niet dik (dun is de mode), Dansen is plezier voor twee.

De dynamische, sympathieke vrouw met haar enorme uitstraling uit Soestduinen heeft het vak van entertainen zich al jaren geleden eigen gemaakt en treedt nog regelmatig op. Maar nieuwe liedjes opnemen in de studio, het kwam er niet van.
Gelukkig is daar verandering in gekomen want er is een nieuwe single van haar verschenen getiteld ´Het leven is een schilderij´, geschreven en geproduceerd door Ad van Olm, die al meerdere leuke nummers destijds met haar opnam.

RTV promotie Nel van Olm tel. 0622949762 e-mail aolm@telfort.nl
www.connyvink.nl
Pavano Music, Soest.