Bernardo’s nieuwe single “ Je loog en bedroog”.

Bernardo’s  nieuwe single “ Je loog en bedroog” is geproduceerd door Frank van Etten. De tekst heeft hij samen geschreven met Frank van Etten. Er gaat een leuk verhaal aan vooraf, want via Social Media is de samenwerking tot stand gekomen….

Frank van Etten zag een filmpje van een optreden van Bernardo onder ogen gekomen en dat sprak hem zeer aan, het gevolg was een telefoontje en een afspraak in zijn studio. Nu een paar maanden verder, en zijn wereld staat compleet op zijn kop, want het eind product van “Je loog en bedroog” is echt mijn kindje, zo trots ben ik daar op! Een droom die werkelijkheid wordt, geen covers meer maar eindelijk eigen nummers aldus Bernardo.
Met deze nieuwe single wil hij zichzelf hiermee op de kaart gaan zetten en samen met Melody Music Sound wil hij er voor zorgen dat zijn zangcarrière een boost gaat krijgen.

De 42 jarige zanger is van kinds af aan al bezeten van muziek. Hij leerde gitaar spelen, drummen en wist goed met een keyboard om te gaan. Op een gegeven moment nam hij plaats in een band. Tijdens de pauzes nam hij de microfoon in de hand om het zingen onder de knie te krijgen. ‘Dat was puur om te oefenen, vertelt Bernardo.
‘Een zaaleigenaar kwam naar me toe en vroeg of ik ook te boeken was zonder band!!. Ik stond perplex en wist niet wat me overkwam.
De eerste liedjes die ik zong waren hoofdzakelijk Engels, dat sloeg in die tijd beter aan dan Nederlands. Ik zong de hits van onder andere Tom Jones, Engelbert Humperdinck, Elvis Presley en vele anderen. Steeds vaker werd er gevraagd naar meer Nederlandstalige muziek en zo is mijn muziek keuze eigenlijk veranderd van Engels naar compleet Nederlandstalig.
Ik heb nu het idee dat ik met de juiste mensen in zee ben gegaan’, verklaart Bernardo.
“Je loog en bedroog” is dan ook een prachtig nummer geworden, waar ik zeker trots op ben, en ik zie dit als een nieuwe start.