Wij zijn DE MANNEN

“De Mannen”, Ben Cramer, Jacques Herb, en Mike Mendel komen met een spiksplinternieuw lied.

 

Wie kent de oude, succesvolle nummers niet, “De Clown” en het onvergetelijke “Manuela”, iedereen, jong of oud zingt ze vol overgave mee in den lande.
En waarom dan niet de handen ineen slaan en er samen een mooi project van maken.
Vol enthousiasme brengen deze toppers van het Nederlandstalige lied een stukje nostalgie in een hedendaags jasje met de titel “Wij zijn de mannen” Een knipoog naar het verleden en een energieke sprong naar het heden.
Het bijzondere stemgeluid van “De Mannen” , die al heel veel hits op hun naam hebben staan, past als een warme jas bij dit nummer en brengt menig fan in extase. De clip geeft aan waar deze mannen ook hedendaags nog mee worden geconfronteerd, mooie vrouwen en bodyguards. Deze mannen hebben het nog steeds waanzinnig druk, maar het kon ze er niet van weerhouden om dit project te doen.
Vol passie van “De Mannen”, en met live muzikanten is de clip opgenomen in het mooie Doetinchem. Daarin laten ze zien nog steeds erg populair te zijn, gillende fans, jong en oud, iedereen geniet mee!
“De Mannen” blijven niet onopgemerkt en hebben alleen al bij de vooraankondiging die verstuurd is vraag voor interviews mogen ontvangen. Zo mogen zo O.a. Maandag 04 Maart 2019 live met band spelen bij Omroep Max in het TV Programma Tijd voor Max.

 

Videoclip volgt