Wesley van Boven uit Eindhoven komt met nieuwe single

De 32 jarige Wesley van Boven is geboren en getogen in Eindhoven, waar hij tot op de dag van vandaag nog steeds heel gelukkig samen met zijn gezin woont.

 

Wesley ook artiest bij de Melody Music Sound van producer/zanger Frank van Etten die voor hem deze single “Hou jij zoveel van mij” schreef en produceerde. Het klikt tussen Frank en mij. Ik ga altijd recht op mijn doel af. In het dagelijkse leven is hij werkzaam als dakdekker binnen zijn eigen bedrijf. Dit werk wat hij met veel passie en plezier doet kan hij prima combineren met zijn zangcarrière. Hij geniet pas goed, wanneer hij tijdens feestjes de microfoon pakt en mensen laat genieten van zijn zangtalent. Ook op speciale momenten doet hij dat, zo zong hij op de begrafenis van zijn opa het “Afscheid nemen bestaat niet” van Marco Borsato wat wel als een heel bijzonder moment voelde aldus Wesley. Hij werkt momenteel hard aan nieuw repertoire, maar zingt in zijn livesets regelmatig de hits van Frank van Etten, Django Wagner, John West, Frans Bauer, Frans Duits e.v.a.
Zijn grootste wens is om nog eens samen met Tino Martin of Wesley Klein op het podium te staan of eventueel een duet op te nemen, hij had namelijk 3 namen op zijn lijstje staan, maar daar kan hij inmiddels 1 naam van doorstrepen, te weten Frank van Etten, want daar heeft hij het prachtige liedje “Lieve kleine knul” en “Kuiltjes in je wang” al mee opgenomen
Wesley van Boven moet nu eerst maar eens genieten van zijn nieuwe nummer “ Hou jij zoveel van mij” hij zelf mag heel tevreden zijn, want het is een mooi nummer geworden.
De eerste single “Hart van steen” verscheen in 2015 ook onder de vlag van studio Frank van Etten.