WENDY DE LAAT – EEN VROUWENHART

”Welke man durft het aan om de tegenspeler van mijn zusje te worden in mijn nieuwe videoclip”? Zo kondigde Wendy de Laat de komst van haar nieuwe single ‘Een Vrouwenhart’ aan.

Inmiddels is het alweer vijf jaar geleden dat deze Oosterhoutse debuteerde met het liedje ‘Zonder Jou’. Met ‘Een Vrouwenhart’ zet Wendy de teller al op 10 eigen singles, iets waarop de Brabantse maar wat trots is. “Ik heb zin in deze nieuwe uitdaging”, zo liet Wendy daags na de opnames in The Boom! Music studio van Frank Verkooyen weten.

Met deze even verrassende als opvallende single, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, waarvoor ze zelf de tekstbewerking voor haar rekening nam, hoopt Wendy opnieuw de mensen te raken. Een vrouw zoekt veiligheid, warmte, vertrouwen en tederheid, maar als ze dit niet meer vindt bij haar partner, is het voorbij! Solo’s van Marcel Fisser op gitaar, en Pierre Roomenburg op saxofoon, zorgen voor de muzikale kers op deze elegante en smaakvolle productie, die rijp is voor elke playlist! Menig vrouwenhart zal sneller gaan kloppen want die tegenspeler voor Wendy ’s nieuwste videoclip.. is gevonden!