Verloren is favoriet Jan Spel

Jan Spel kiest voor een prachtige ballad. Eigenlijk was het niet de bedoeling om nu een ballad uit te brengen, maar de nieuwe single ‘Verloren’ is Jan zijn persoonlijke favoriet.

Toen Jan Spel in de Rooftop Studios in Holten een single ging uitzoeken, had hij direct een duidelijke voorkeur voor de single ‘Verloren’. Eigenlijk was het de bedoeling om na ‘Zeg me’ een iets sneller nummer uit te brengen. ‘Verloren’ past gewoon goed bij Jan en ook bij zijn stem. Het is zijn persoonlijke favoriet.
Het door Edwin van Hoevelaak geschreven en geproduceerde nummer vertelt over een relatie die voorbij is maar waar de liefde nog niet is gedoofd. Een vaak bezongen thema maar de single van Jan Spel is er echt weer eentje om in te lijsten. Net als de vorige single ‘Zeg me’ is de ‘Verloren’ afkomstig van het album ‘Laten we dansen’, dat binnenkort zal verschijnen.

Jan Spel is een opmerkelijke zanger die zijn repertoire zorgvuldig uitkiest en zijn populariteit met de dag ziet groeien. Door de vele optredens en zijn inmiddels jarenlange ervaring in het land is Jan Spel niet meer weg te denken uit de vaderlandse muziekindustrie.