Veenedaalse zangeres Ramona Disseldorp brengt nieuwe single uit

Ramona Disseldorp, geboren in Alphen aan den Rijn maar tegenwoordig woonachtig in Veenendaal, zingt eigenlijk al sinds kleins af aan.

 

Zij heeft in 2009 mee gedaan aan het bekende talentenjacht programma van RTL 4, “Popstars”, wat bij haar de aanzet was om met zingen meer te gaan doen. Toch duurde het nog een paar jaar voordat ze echt is doorgegaan in de muziek. In 2014 bracht zij onder de naam Eliza haar debuut single “Jij en ik” uit. Na 4 jaar er even uit geweest te zijn is ze in 2018 terug gekomen onder een nieuwe naam, Ramona Disseldorp. Zoals ze het zelf noemt een nieuwe start met andere naam. Ze komt in 2019 gelijk met 2 nieuwe nummers uit en het plan ligt klaar om er nog meer te maken dus gaan we nog veel van haar horen.
Het nummer “Jij raakt mij meer en meer” is de titel van deze cd, met 2 mooie nummers er op, maar ook de 2e track “ Zo kan ook het leven zijn’ wat als bonus track erbij gezet is mag er zijn. Beide nummers zijn geschreven en gecomponeerd door Roy Otters