Twentse band The Euros gaat langs bij muzikale helden en vrienden.

De Twentse coverband The Euros start woensdag 6 maart met een 9-delige online serie waarin de band met een camper en camera op bezoek gaat bij muzikale helden en vrienden.

De serie onder de naam ‘Happy Campers’ bestaat uit bondige afleveringen waarin de band kennismaakt met artiesten en vervolgens in intieme setting een hit speelt van en met betreffende artiest. Onder andere Ben Cramer, Ronnie Ruysdael, Bokkers, Mooi Wark, Henk Wijngaard en Zanger Rinus worden uitgelicht.

‘De Happy Campers serie is een feest om te maken.’ – aldus zanger en toetsenist Peter Bakker. ‘Door in kleine setting muziek te maken met verschillende artiesten leer je elkaar heel snel kennen. We zijn door een aantal artiesten flink verrast, op allerlei manieren!’

De serie is te zien via de Facebook, YouTube en website van de band. De trailer is nu te zien op www.theeuros.nl.