TINUS HOEKSTRA – ANGELINA (OH MAMA)

Tinus Hoekstra: “Lieve moeder, hier een briefje van je allerliefste zoon. Ik heb een tijd niets laten horen maar nu weet je waar ik woon. Ik zit hier prima in m’n eentje achter tralies, wat een ellende, waar ging het toch allemaal mis? Dus de groeten van je Tinus.. hier uit de gevangenis!”

 

Gelukkig zijn dit slechts wat regels uit de nieuwste single release van deze net 31 jaar geworden zanger uit de Achterhoek. Een kleine 10 jaar alweer maakt Tinus op vrijwel ieder podium indruk met zijn stem! Vanaf 2011 is hij vaste gast van studio The Boom! Music in Breda waar hij naast een compleet CD-album al vele singles opnam.

Toch gooit hij het nu over een andere boeg en toon hij met ‘Angelina (Oh Mama)’ aan een allround zanger te zijn. Met het zo fraaie rauwe randje op zijn stem, zet hij deze swingende door Frank Verkooyen geproduceerde song, uiterst krachtig neer. En het verhaal begon allemaal nog zo positief: Met z’n tienen naar het strand in een ouwe limousine inclusief uiteraard Angeline! Waar zou het toch mis zijn gegaan? Beluister ‘Angelina (Oh Mama)’, de opvolger van de in 2018 verschenen single ‘Waarom Maria’ van Tinus Hoekstra. Vanaf heden verkrijgbaar via de bekende kanalen en uitgekomen via Nationale Artiesten Parade.