Nieuwe single Rowwen Hèze

Vandaag is de nieuwe single ‘Leidingwater’ van  Rowwen Hèze te beluisteren en te downloaden. De single is de voorloper van het album Voorwaartsch dat op 26 april verschijnt!

Jack Poels: “Voorwaartsch. Dit ene woord heeft het allemaal in zich; ‘Ouderwetsch vooruit’. Ouderwets omdat het nog steeds dezelfde band is, en voorwaarts omdat de liedjes ons steeds weer vooruit brengen. Zowel qua productie (Huub Reijnders) als het gevoel wat steeds weer ontstaat als er afgetikt wordt. Alsof we voor de eerste keer op de bühne staan. Met datzelfde enthousiasme werkten we aan de nieuwe liedjes. Als een karavaan die opnieuw vertrekt.”
De single is uitgebracht bij Modestus Records, het label van Guus Meeuwis. “Ik ben supertrots dat Rowwen Hèze één van de eerste bands is, die bij Modestus Records wil horen. Ik hou van deze mannen en hun muziek, we hebben vaak het podium mogen delen, samen muziek geschreven en hebben door alle jaren heen een vriendschap opgebouwd. Dat we nu de handen ineenslaan voelt goed en vertrouwd.”, aldus Guus.
“Voorwaartsch” verschijnt op vrijdag 26 april 2019 op CD en in juni 2019 op vinyl. De voorverkoop start maandag 11 februari via www.rowwenheze.nl.
De single ‘Leidingwater’ is inmiddels te streamen en te downloaden via alle bekende partijen.