NIEUWE SINGLE MEIKE VAN DER VEER

In 2010 deed Meike mee aan de allereerste editie van The Voice of Holland waar ze de kwart-finale bereikte in het team van Jeroen van de Boom. Samen met de andere finalisten stond ze 4 x in een uitverkocht HMH.

Haar warme stemgeluid omvat je met kwetsbaarheid en vertrouwen. Ze laat je achteroverleunen en inzien dat muziek en emotie hand in hand gaan.

Meike is er van jongs af aan al zeker van, ze wil later zangeres worden. De droom te kunnen leven van haar eigen instrument is uitgekomen. Deze veelzijdige zangeres leeft met- en van de muziek.

Naast haar optredens bij huwelijksceremonies en (bedrijfs-) feesten is ze ook te horen in diverse landelijke radiocommercials, maakt ze mooie akoestische ‘single take sessions’ die te zien zijn op haar website en social media.

Jaarlijks organiseert ze haar Meike & Friends concerten in Theater aan de Slinger. Het Meike & Friends concert van dit jaar, op 6 april a.s. staat in het teken van de presentatie van haar debuutalbum met als gastzangers Tim Akkerman en Jared Hiwat.

Als voorloper van haar debuutalbum komt deze week, op 14 februari, haar nieuwe single  No love left to make uit. Een bijzondere datum (Valentijnsdag) om een single uit te brengen die over een break-up gaat… Maar hoe vervelend zo’n break-up ook is, soms is het beter om verder te gaan zonder elkaar en komt er daarna een nog mooiere liefde op je pad.

 

http://meikevanderveer.nl/

 

https://www.youtube.com/user/MeikevanderVeer