NIEUWE BENEFIETSINGLE THE STARCOMPANY & INCH VOOR ‘HET VERGETEN KIND’

De nieuwe single van INCH & The Star Company is ‘Ga ervoor’.

 

De videoclip is opgenomen in het Jacob Roelandslyceum in Boxtel.
Bijzonder is dat het er in één keer goed op moest staan, dus geen edits erin. De kinderen hebben veel geoefend en hebben het geweldig gedaan.
De single is te downloaden via o.a. iTunes en te beluisteren op Spotify maar komt ook fysiek uit en wij gaan deze weer samen met de kinderen aan de man brengen.

De opbrengst komt geheel ten goede aan Stichting Het Vergeten Kind (deze week is het de Week van Het Vergeten Kind) én aan Stichting Voedselbank!
Tevens is deze week de kaartverkoop gestart van de benefietconcerten die The Star Company gaan geven ten goede van deze twee doelen. Op zondag 17 maart aanstaande om 15.00 uur in Theater de Speeldoos (kaarten via ingeving@hotmail.com of 0621240063. Op zondag 24 maart aanstaande om 15.00 uur in Podium Boxtel (kaarten via de website van Podium Boxtel).

Korte info:
The Star Company is een opleiding in Boxtel waar kinderen van 6 tot en met 18 jaar leren zingen, dansen, presenteren, acteren en waarbij plezier en samenwerken centraal staan. Tijdens de lessen is de sociaal-emotionele ontwikkeling hét uitgangspunt. Het hele jaar wordt er toegewerkt naar het eindconcert. Onderdeel van de opleiding is het opnemen van een speciaal voor The Star Company geschreven lied, in een echte muziekstudio. Daarna geven de kids act de présence in een videoclip.

Dit jaar is de titel van het lied: Ga er voor!
De Kaartopbrengst van de voorstelling en de opbrengst van het lied gaan naar de goede doelen: Stichting Het Vergeten Kind en Stichting Voedselbank Boxtel.

Vorig jaar is er in totaal 4000 ! euro bijeengebracht.
Het is een prachtige voorstelling vol zang en dans waarin de kids alles geven en boven zichzelf uitstijgen.