Nieuw boekingskantoor voor Kees Haak

Kees Haak heeft vanaf 8 Maart 2019 een nieuw boekingskantoor.

 

Vanaf 7 Maart 2019 is de samenwerking tussen Kees Haak en NL Factor, na goed overleg, beëindigd. Kees Haak is vanaf 8 Maart 2019 te boeken via Foxtrot Music. Foxtrot Music is een nieuw bedrijf dat is opgericht door Kees Haak en John van Leeuwen. In eerste instantie zal Kees Haak de enige artiest zijn die te boeken is bij Foxtrot Music. Foxtrot Music zal zich hoofdzakelijk richten op de zaken rondom Kees Haak.

Repertoire: Als ze me missen Honky tonky pianissie Is je moeder niet thuis Zullen we met z’n allen nog wat nemen Foxy foxtrot Er valt een traan in mijn bier Marianneke 7 Dagen Dat moet je niet doen joh Lekker in mijn vel ……. en nog vele andere gezellige liedjes

BIOGRAFIE

Kees Haak werd geboren op 15 Augustus 1975 te Delft. Kees is de jongste zoon van Nico en Jeanne Haak. Kees heeft inmiddels samen met zijn vrouw Monique twee kanjers van dochters. Door de jarenlange muzikale carrière van senior werd muziek met de paplepel ingegeven. Na het doorlopen van zijn schoolperiode en het leger als dienstplichtige, komen de eerste muzikale activiteiten bovendrijven. Dit bestaat dan puur uit optredens op feestjes van familie, vrienden of bekenden. Professioneel is het dan zeker nog niet. Na het starten van een eigen onderneming met zijn broer Nico jr, schuift de muziek wat meer naar de achtergrond. Er worden in de loop van de jaren wel diverse demo’s opgenomen, maar daar bleef het dan ook bij. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Door het contact met John van Leeuwen besluit Kees begin 2015 de knoop door te hakken en een serieuze poging te wagen als professioneel zanger van het Nederlandse lied. Door de inzet van John en Kees wordt er in september 2015 het eerste platencontract bij Holliwood Records getekend. Zo zijn de eerste stappen in zijn professionele carrière gezet. Op 13 November 2016 werd er in Utrecht een groot memorial georganiseerd over Nico Haak. Kees zong daarbij liedjes, met een liveorkest, van zijn vader. Daarnaast gaf Polle Eduard, de schrijver van vele liedjes van Nico Haak, acte de presence. Ook Rene Karst kwam lang op het podium om zijn vriend een hart onder de riem te steken. Inmiddels is Kees Haak een graag geziene gast bij diverse optredens. Zo stond hij al bij het Mega Pirantenfestijn, zomertour van Radio NL en Radio Continue, Radio 5 bij Tineke de Nooy en Henk-Jan Smits. Bij de regionale omroepen is Kees ook vaak te zien en te horen. De optredens van Kees Haak zijn een combinatie van hits van zijn vader Nico Haak en een aantal eigen liedjes. Het is altijd een feest als Kees Haak komt. Kees bracht tussen 2016 en 2018 7 singles uit. In maart 2019 komt Kees met een nieuwe single Kees Haak treedt nog steeds met het zelfde motto van zijn vader op. “HAAK GEVRAAGD, FEEST GESLAAGD.