NICK EN SIMON BRENGEN NIEUWE SINGLE UIT EN KONDIGEN DIVERSE LIVE SHOWS AAN!

Vandaag verschijnt de nieuwe single “Hier En Nu” van Nick & Simon en kondigen zij een fiks aantal optredens aan. De mannen schreven het nummer samen met Jaap Kwakman (3JS), die ook voor de productie tekende.

“Hier en Nu” is de track die het repertoire van het duo tijdens de uiteenlopende reeks liveoptredens in 2019 verder zal uitbreiden. Inspiratiebron voor het nummer was een onvergetelijk optreden tijdens het Indian Summer Festival in 2018.

Op 20 en 21 april zullen Nick & Simon samen met hun fans nieuwe onvergetelijke momenten gaan creëren tijdens twee uitverkochte Ziggo Dome shows.

Voor de mensen die geen kaartje hebben weten te bemachtigen, zal er later dit jaar een reeks optredens in diverse openluchttheaters in het land gaan plaats vinden onder de noemer; “Het Dak Eraf.”

Alsof de reeks optredens nog niet divers genoeg is, zullen Nick & Simon dit najaar voor het eerst te zien zijn in het clubcircuit, met shows in Paradiso, TivoliVredenburg, Effenaar, Paard en Metropool. Informatie over de diverse optredens en ticketlinks zijn te vinden op www.nickensimon.nl.