Master Stu zoekt zijn sokken

‘Wie Heeft Mijn Sokken Gezien?’ is de Nieuwe Single van Master Stu.

 

Donderdag 14 februari 2019 komt de nieuwe single van Master Stu uit. Zoals we van Master Stu gewend zijn is dit weer een vrolijk nummer waarom lekker gedanst kan worden en wat iedereen mee kan zingen.

Dit lied is geschreven na de uitzending van ‘Jouw vrouw, mijn vrouw’ van SBS6, waaraan Master Stu en zijn vrouw hebben meegedaan. ZIj hebben in deze aflevering geruild met Djamila Celina en Johannes en wat het meeste opviel in deze aflevering, waren de sokken van Master Stu.

Master Stu vond dit zo grappig dat hij een oproep op Facebook heeft gedaan met de vraag of er iemand een lied voor hem kn maken over sokken. Hierop kreeg hij een hele spontane reactie van Eric JW Knijpstra (Rose Murphy) die direct aan de slag ging en al snel op de proppen kwam met “Wie heeft mijn sokken gezien”.

Na een telefoontje aan Djamila werd al snel duidelijk dat ook zij hier aan mee wilde werken en in de bijbehorende clip ins Djamila dan ook stralend aanwezig. De clip is gemaakt door Raoul Scholten.

“Wie heeft mijn sokken gezien” komt uit onder de label Dragpalace ® Music en is vanaf donderdag 14 februari verkrijgbaar via alle bekende downloadshops, te beluisteren via Spotify en verschillende radiozenders en uiteraard te zien op YouTube.

Zo vlak voor de carnaval kan het niet anders, of dit wordt een dikke hit.