Marianne Weber sluit vrede!

Hitzangeres sluit vrede, komt met nieuwe duetten, een eenmalig concert én tekent platencontract!

Roerige tijden in het leven van Marianne Weber! De ‘Koningin van het Levenslied’ sluit vrede met producer Emile Hartkamp. Gaat opnieuw in duet met John de Bever, plant een eenmalig concert voor het KWF, én tekent een contract bij Smile Music!
Marianne Weber en producer Emile Hartkamp beleefden gouden tijden! Jarenlang was het duo onafscheidelijk. Meer dan 1.500.000 geluiddragers zijn er in haar glansrijke en inmiddels ruim 30 jaar durende carrière verkocht. Na ruim tien jaar is onlangs de spreekwoordelijke strijdbijl begraven en dat resulteert in nieuw materiaal. Marianne Weber zingt opnieuw met John de Bever en tekent zelf voor de teksten. Emile Hartkamp staat garant voor de muziek en de producties.

De nieuwe duetten die beschouwd mogen worden als een aanwinst voor het échte levensliedgenre, worden uitgebracht door Smile Music. Een label dat binnenkort wordt gelanceerd en zich volledig richt op het uitbrengen van het Nederlandse (levens)lied.
Maandag 13 mei wordt één van de mooiste theaters van Nederland, het AFAS Circustheater te Scheveningen omgetoverd tot muziektempel. Marianne Weber en John de Bever vieren deze avond het levenslied. Hun grootste solosuccessen worden afgewisseld door de mooiste en gezelligste duetten. Live begeleid door de band van Marcel Fisser. Dit concert, ten bate van het KWF is het enige concert dat door het ‘duo van het levenslied’ in 2019 wordt gegeven!
Studiodagen, fotoshoots, clipopnames en de repetities voor het concert: drukke tijden breken aan. De vriendschap en het respect voor elkaar maken samenwerken tot een groot feest!

Meer informatie: Www.MarianneWeber.nl / Www.JohndeBever.nl