Leen Zijlmans – Geluk zit vaak in hele kleine dingen

Het jachtige leven dat vele mensen soms leiden, kan aanleiding zijn dat je het genieten van het leven.. compleet vergeet!

Het is niet iedereen gegeven ‘klein geluk’ te zien, laat staan te herkennen. Zij die dat wel kunnen, waarderen dubbel en dwars hetgeen het leven ze te bieden heeft. Deze rake boodschap is terug te vinden in de nieuwe single van Leen Zijlmans. Geen gejakker, geen gejaag, zo vliegt het leven alleen maar aan je voorbij! Als iemand zich weet in te leven in teksten en dit dan vervolgens weet over te brengen aan zijn luisteraars in een puur levenslied, dan is het wel deze uiterst sympathieke en gezellige Brabander. Elke noot is raak! Deze single is geproduceerd door Frank Verkooyen, terwijl Leen zelf, in samenwerking met Femke Reuvers, verantwoordelijk is voor de rake teksten.