JORG VAN ROOSMALEN KLAAR VOOR FEESTPERIODE MET ‘LEVE DE ALCOHOL’

‘Leve De Alcohol’ is de komende periode hét motto van de 22-jarige voetballende DJ Jorg van Roosmalen, afkomstig uit Wijchen.

 

Het is de opvolger van de afgelopen zomer verschenen single ‘Aan De Bar’ waarmee Jorg een dikke kroegenplaat scoorde. Het leverde Jorg de nodige optredens op, en nu is het tijd voor de opvolger. ‘Leve De Alcohol’ werd geschreven en geproduceerd door het succesvolle producersteam Sonic Solutions met een party kneiter als resultaat. De tekst werd voorzien door Jorg samen met Kelly Stippent. Deze single zal in de komende weken dan ook ongetwijfeld veelvuldig voorbij komen tijdens de après ski en het komende carnaval.
De videoclip van ‘Leve De Alcohol’ is inmiddels volop te zien op de bekende clip kanalen.