HET FEEST KAN BEGINNEN, GASTON IS BINNEN

Nationale Postcode Loterij komt met carnavalsnummer

Ieder jaar rond carnaval, kunnen ze de klok erop gelijk zetten bij de Postcode Loterij. De verzoekjes om Gaston-gerelateerde attributen voor carnaval stromen binnen. Dit jaar probeert de Postcode Loterij alle feestvierders tegemoet te komen met niet alleen een compleet carnavalspakket, maar ook een heerlijk feestnummer genaamd Het feest kan beginnen, Gaston is binnen.

Mocht je nog geen idee hebben hoe je dit jaar met carnaval gekleed gaat, wacht dan niet langer en laat je gegevens vanaf 15 februari achter via de Facebook pagina van Postcode Loterij. Daar maak je kans op één van duizend carnavalspakketten met daarin een Gaston-bril, een dranktray in de vorm van een gouden envelop, kleurrijke sjaaltjes, een kale kop én een echte carnavals feeststicker.

Vast in de stemming komen? De track staat inmiddels op alle download- en streaming sites