Henk-Jan Tangenberg brengt ode aan Griekenland met nieuwe single “kalispera”

“Kalispera” is de tweede single van Henk-Jan Tangenberg uit het Drentse Aalden.
Net als zijn debuutsingle “Tijd voor gezelligheid” in 2018 is deze single geproduceerd door Martin Sterken. Na het succes van zijn debuutsingle en de aandacht van verschillende radio en Tv zenders vond hij het tijd worden dat dit lied een waardige opvolger moest krijgen.
Henk-Jan is helemaal verliefd op Griekenland en met name het Griekse eiland Kos. Het kwam dan ook niet uit de lucht vallen dat de tweede single iets met Griekse klanken moest gaan worden. “Kalispera” is net als zijn vorige liedje ook weer een nummer waar hij zelf 100 % achterstaat. Vanaf de eerste dag dat ik de demo kreeg toegestuurd van het liedje had ik er al direct een klik mee.
Het deed mij direct terugdenken aan mijn jaarlijkse vakantie op Kos, aldus Henk-Jan .
Het lied gaat over een Grieks eetcafé waar hij met regelmaat komt en die je weer terug doet wanen in het land aan de middellandse zee. Griekenland, met de vriendelijkheid , gastvrijheid en het heerlijke eten en het geweldige weer.

Henk-Jan Tangenberg werd geboren op 24 mei 1992 in Beilen en groeit later op in het Drentse Aalden. De muziek werd Henk-Jan met de paplepel ingegoten. Er werd dan ook van jongs af aan veel meegedaan aan playbackshows, op de camping of bij playbackshows in het dorp. Vanaf zijn twaalfde jaar komt Henk-Jan voor het eerst in aanmerking met de microfoon tijdens een bonte avond van de basisschool en dat smaakte Henk-Jan naar meer. Vervolgens vanaf zijn zeventiende zet hij zijn eerste stappen in de muziekwereld door op te treden op allerlei feesten en partijtjes en dat doet hij tot op de dag van vandaag met veel plezier en menig succes.
In 2018 trok Henk-Jan de stoute schoenen aan voor een eigen single en nam contact op met producer Martin Sterken uit Valthermond. Hieruit is vorig jaar zijn debuut single ontstaan. Henk-Jan start 2019 dan ook feestelijk met de nieuwe single “Kalispera”